top of page
Nasdaq-80-300_edited.jpg

Join the team!

INTERIEUR DESIGNER

Aangenaam,
 
Wij zijn Studio C. Interieurs. Dagelijks zijn wij bezig met de inspiratie, creatie en realisatie van interieurgeluk. In onze visie wordt interieurgeluk bepaald door een goed ontwerp, wat onlosmakelijk verbonden is met de kwaliteit van uitvoering. Wij geloven in de eenheid van dit proces en staan hiervoor. Wij groeien door, daarom zijn wij op zoek naar versterking voor ons team. 

 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een interieur designer. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele ontwerpproces en past binnen de stijl en het kwaliteitsniveau van Studio C. Interieurs. Het is van belang dat je zowel technisch kan tekenen, als oog hebt voor design en dit kan overbrengen in je creaties, moodboards en materialisatie. In het proces werk je intensief samen met interieurdesigners, bouwkundige partners en andere betrokken partijen. 

 

Verder beschik je over:
• Een HBO werk- en denkniveau 
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring 
• Goede beheersing van tekensoftware: SketchUp Pro, Vectorworks & Enscape.
• Beheersing van InDesign
• Affiniteit met de stijl en visie van Studio C. Interieurs  
• Een nauwkeurige en gedisciplineerde werkwijze 
• Kennis van meubilair, producten en materialen 
• Ambitie om jouw ontwerpen te vertalen in interieurgeluk van onze klanten
 
Wat bieden we jou?
Wij bieden je een uitdagende functie in de wereld van interieurdesign met passend salaris. Hierbij werk je van maandag tot en met vrijdag samen met een gepassioneerd team in onze inspiratiestudio in Erp.
 
Deze werkomgeving wordt gekenmerkt door een ongekende passie voor de klantreis en interieur geluk. 

Loop jij over van enthousiasme en denk jij dat je perfect past bij ons team? Stuur dan je sollicitatie met motivatie, portfolio en cv naar: charlotte@studiocinterieurs.nl t.a.v. Charlotte Christiaans of vul het onderstaande formulier in.

IK WIL GRAAG SOLLICITEREN
Bestand uploaden
Bestand uploaden
X_17  Zonnelux StudioC Boek 2020 DZ.jpg

Bedankt voor de inzending!

bottom of page