top of page
16%EF%BF%BDTweede%20jeugd_edited.jpg

''We don't do interiors,

we are interiors''

INSPIRATIE_GESPREK.png

INSPIRATIE

In onze inspiratiestudio ontmoeten we elkaar tijdens het inspiratiegesprek. Wij werken op afspraak, waarbij iedere klant de tijd en aandacht verdient en we hierdoor de werkelijke interieurvraag kunnen inventariseren. In onze visie is een interieur namelijk een geheel van prachtige elementen en niet een losse verzameling van bepaalde producten.

Deze kennismaking is voor ons een cruciale fase en de start van een mogelijke co-creatie.  Wij luisteren, stellen vragen en zijn geïnteresseerd in uw verhaal en achtergronden. Waarom? Omdat wij uit ervaring weten dat tijdens het intensieve proces snel geschakeld moet worden, volgens ons kan dit alleen als de wederzijdse klik aanwezig is. Tijdens het inspiratiegesprek wordt een transparant beeld geschetst van de mogelijkheden en kosten gebaseerd op de eerder besproken wensen.

CREATIE_GESPREK.png

CREATIE

Het team van Studio C. gaat met veel passie aan de slag met het creëren van een
prachtig interieur. In een co-creatie met u worden de plannen middels een 3d-tekening op een visuele manier uitgewerkt. Deze visualisatie zullen we samen bekijken in ons interieurtheater, waarna we het creatieve voorstel kunnen bespreken. Dit creatieve voorstel is gebaseerd op de wensen uit het inspiratiegesprek en de uitgangspunten van de tekening.

In ons eigen ‘stalen lab’ nemen wij u mee in de kleur- en materiaalkeuzes waarbij ook de voorgestelde producten zullen worden besproken.

REALISATIE_FASE.png

REALISATIE

Tijdens de realisatiefase dragen wij zorg voor de planning, levering van de gekozen meubelen, verlichting, raambekleding en wandbekleding, woonaccessoires etc. Daarnaast werkt Studio C. samen met een professioneel netwerk van specialisten in o.a. interieurbouw, keukens, badkamers en vloer- en wandafwerking.

interieur_geluk.png

INTERIEUR

GELUK

Na afronding van de realisatiefase ontstaat het interieurgeluk voor u. Op alle momenten dat er genoten, gegeten en geleefd wordt bent u blij met hetgeen we samen gecreëerd en gerealiseerd hebben.

Klaar om samen interieurgeluk te gaan creëren? Wilt u weten of Studio C. wat voor u kan betekenen? Stuur een mailtje naar info@studiocinterieurs.nl voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend inspiratiegesprek.

bottom of page